Britta's 2017.

januari 02, 201831 december 2017 (en dan deze blog op 2 januari plaatsen. Planningskills on fleek). Ik ben eerder opgestaan om mijn laatste project van dit jaar af te maken en staar naar mijn scherm waar ik al mijn favoriete momenten voorbij zie komen. Alweer een jaar voorbij. En wat voor één. Ik denk niet dat ik ooit had kunnen voorspellen dat mijn 2017 er zo uit zou zien. Constant geslingerd van totale euforie naar diepe donkere gaten. Alle prachtige herinneringen besmeurd met een klein beetje verdriet. Maar alle diepe dalen ook gevuld met prachtige, glanzende lucht. Een totaal ander mens dan 1 januari 2017.
En ik wil in no way possible zeggen dat 2017 een rotjaar was, dat is namelijk totaal niet waar. Ik probeer me de laatste maanden vooral te focussen op het positieve. Want God, wat een mooie dingen heb ik weer mogen doen en maken. Wat een avonturen heb ik aan mogen gaan en wat een fijne mensen heb ik ontmoet. Op dit moment kan ik alleen maar enorm blij en trots zijn op het leven dat ik heb en op alle mooie momenten die ik weer in een jaar heb mogen en kunnen proppen.

De afgelopen jaren deed ik de: 'wat ik leuk vond aan ...'. Maar ik merkte dat ik toch steeds weer uit kwam op de standaard dingen die leuk waren. Mijn verjaardag, optredens, vakanties. Dit jaar wilde ik het toch net een beetje anders aanpakken.
Ik heb nogal wat gefilmd het afgelopen jaar, waarvan ik lang niet alles met jullie gedeeld heb. En om 2017 het beste weer te geven, wil ik toch nog een klein stukje met jullie delen. Maar dan natuurlijk wel zo gepast als het kon:
2017 in 2.17m. (Omdat 20.17 minuten toch weer een beetje te lang was ;))Ik knalde eergisteren 2018 in met lieve mensen om me heen. Volgende maand ga ik een compleet nieuw avontuur aan. Wat spannend en wat fijn om even in mijn eentje weg te gaan. Hoewel ik dit jaar, zonder de support van de mensen om me heen, niet had overleefd en ik ze enorm ga missen, is het toch wel een fijn gevoel om even weg te gaan uit alles wat er hier gebeurd is en even een nieuwe start te maken en tot mezelf te komen. Dat kan ik, na dit bewogen jaar, best gebruiken.

2017, je was me er een. Bedankt voor al je ups en al je downs. Bedankt voor alle keren dat ik mijn hartje zo hard voelde bonken in mijn borst. Bedankt voor alle avonturen. Bedankt voor alle mental breakdowns die me een sterker mens maakten. Bedankt voor alle onzekerheid over mezelf, zodat ik weer opnieuw op zoek ging. Bedankt voor al die lieve mensen die in mijn leven zijn gekomen en voorlopig nergens naartoe gaan. Bedankt voor je bewogenheid en je avontuurlijkheid. Ik had het voor geen goud willen missen.

2018: Rock my world and let the adventure begin.

You Might Also Like

0 reacties